Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési információ

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhat a rendelése leadása előtt a pénztárban:

 

Utánvétes vásárlás

Amennyiben az MPL futárszolgálat szállítást választja, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat és készpénz kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítenie, amelynek átvételéről a futár átvételi elismervényt ad Önnek. Utánvéttel történő fizetés esetén  bankkártyás fizetés is választható. A bankkártyával való fizetési szándékot a Vevő minden esetben tüntesse fel a „megjegyzés” rovatban

  • A szállítási határidő a Szolgáltató által 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében várhatóan a következő munkanap, de maximum 3 (három) munkanap. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
  • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
  • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.

 

Bankkártyás vásárlás

K&H

Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerül a K&H Bank oldalára, ott történik meg a fizetés. Sikeres fizetés esetén  visszatér az oldalunkra, sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezik vissza, és választhat másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhat a fizetéssel.

Elfogadott bankkártyák:

 MasterCard

 MasterCard Electron

 Visa

 Visa Electron

 

Előreutalásos vásárlás

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnia a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra. Megjegyzésként kérjük tüntesse fel a rendelés azonosítóját.

Bankszámla számunk: 10402805-50526969-89781001 (K&H Bank Zrt.)

Akkor indítjuk útnak a megrendelt terméket, ha az utalása 14 óráig megjelent számlánkon. Az utalásokat K&H-s (bankon belüli) utalás esetén – ha banki nyitvatartási időn belül indítja az utalását – az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalását – ha banki nyitvatartási időn belül indítja – a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

Keresés